Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Το 1ο Φεστιβάλ των Νέων ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ήδη στην περιφέρεια



Το 1ο φεστιβάλ των Νέων ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την πορεία του σε όλη την Ελλάδα κάνοντας ήδη σταθμό σε Κατερίνη και Άρτα για να καταλήξει στην Αθήνα, στο Πάρκο Γουδί στις 5, 6, 7 Οκτώβρη.
Όλοι εμείς στοχεύουμε να οργανώσουμε μια γιορτή δημοκρατίας, δράσης και αντίστασης, προβάλλοντας ένα πολιτιστικό αντι-παράδειγμα, ενάντια στα κυρίαρχα πρότυπα του κέρδους και του ανταγωνισμού, αυτά που καταπνίγουν την καλλιτεχνική δημιουργία και την καινοτόμα σκέψη.



 Το φεστιβάλ μας θέλουμε να αποτελέσει σημείο συνάντησης για όλους εμάς που βιώνουμε καθημερινά τις καταστροφικές επιπτώσεις του μνημονίου και της κρίσης. Θέλουμε να αποτελέσει σημείο συνάντησης της νέας γενιάς, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων διεκδικώντας το δικαίωμα της στη μόρφωση και την εργασία. Το δικαίωμα της σε μια ζωή με αξιοπρέπεια. Είμαστε η γενιά της ανατροπής! Με τους αγώνες, την αντίσταση και την αλληλεγγύη ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα.
Το φεστιβάλ των Νέων ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την πορεία του κάνοντας στάση στην Πάτρα και το Ηράκλειο, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου με συζητήσεις και συναυλίες.
Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία του φεστιβάλ της Αθήνας συνεχίζεται και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις αρχές αυτής της εβδομάδας το μουσικό πρόγραμμα αλλά και το πρόγραμμα συζητήσεων και εργαστηρίων που θα διοργανώσουν οι θεματικοί χώροι του φεστιβάλ. Επίσης αυτήν την εβδομάδα θα κάνει την εμφάνισή της στους δρόμους της Αθήνας και η αφίσα. Για όποιον/όποια θέλει να συμμετέχει στις διαδικασίες των θεματικών, αλλά και να ενημερώνεται για το φεστιβάλ, λειτουργεί το μπλογκ: nsyrizafest.blogspot.gr
.epohi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου