Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Καταγγελία: Μετέτρεψαν τη ΔΟΕ σε φερέφωνο της Χρυσής Αυγής


Η καταγγελία των Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων Π.Ε.
Σε φερέφωνο της Χρυσής Αυγής μετέτρεψε την Δ.Ο.Ε. ο Γενικός Γραμματέας της, Σταύρος Πετράκης, αναρτώντας στις 29/3/2013 (4:13μ.μ.) σε ιστοσελίδα του facebook, που φέρει την επωνυμία «ΔΟΕ Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας», βίντεο δημοσιευμένο στο YouTube  από την φασιστική οργάνωση.



 Το βίντεο στο you tube έχει ανέβει από χρήστη με το ψευδώνυμο Ι. Μεταξάς (imetaxas2012)!!! και στα σχόλιά του αναφέρει: «Δημοσιεύτηκε στις 28/3 2013 http://www.xryshaygh.com/index.php/home».

Το συγκεκριμένο βίντεο φέρει τον τίτλο «Τα αμερικάνικα κολέγια των ΚΚέδων» και είναι πετσοκομμένο απόσπασμα συνέντευξης της Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. Αλέκας Παπαρήγα, όπου απαντά στη γνωστή προπαγάνδα, ότι η κόρη της φοίτησε σε ιδιωτικό σχολείο. Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας στα πλαίσια του γενικότερου αντιαριστερού και αντικομουνιστικού κλίματος, που την τελευταία περίοδο από κοινού καλλιεργούν  ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ, χρησιμοποιεί τη ρητορική της Χρυσής Αυγής και εκθέτει την Ομοσπονδία.  Η αναπαραγωγή της προπαγάνδας της Χρυσής Αυγής από  ιστότοπο που αποδίδεται στη ΔΟΕ αποτελεί τεράστιο ολίσθημα!!! Πολύ περισσότερο όταν συνοδεύεται από αγοραίο αντικομμουνισμό. Είναι η δεύτερη επίθεση - έμμεση αυτή τη φορά- ενάντια σε κόμμα της αριστεράς, μετά την γνωστή ανακοίνωση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κατά  του ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση που ψηφίστηκε και από το ΠΑΜΕ και καταδεικνύει ότι οι ευκαιριακές συμπράξεις  για μικροπαραταξιακά οφέλη έχουν κοντά ποδάρια και οδηγούν σε επικίνδυνους δρόμους.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος φέρει το όνομα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας χωρίς επίσημη απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Πρόσφατα μάλιστα πρώην μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας σε συνεδρίαση, που παρευρέθηκε, κατήγγειλε το διασυρμό της μέσω της ίδιας αυτής ιστοσελίδας. Τότε ο Γενικός Γραμματέας είχε δηλώσει, ότι αυτός δημιούργησε την ιστοσελίδα χωρίς έγκριση της ομοσπονδίας και ότι στο άμεσο μέλλον θα την καταργούσε. Όχι μόνο αυτό δεν έγινε αλλά συνδιαχειριστές του συγκεκριμένου ιστότοπου φαίνεται να είναι δυο ακόμα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. από την ΠΑΣΚ και τη ΔΑΚΕ!!!


Η Δ.Ο.Ε, ως συλλογική έκφραση των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δεν μπορεί να διασύρεται από τον ίδιο της το Γενικό Γραμματέα. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από την πλειοψηφία των ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ ως εργαλείο επιθέσεων στην αριστερά. Τα δεκάδες χιλιάδες μέλη της Ομοσπονδίας περιμένουν από το Δ.Σ.  να αποκαταστήσει δημόσια το κύρος της. Να αποδοκιμάσει την πολιτικά ανεύθυνη στάση του Γενικού Γραμματέα και να ζητήσει την παραίτησή του.


Η Ανάρτηση της ντροπής


Πηγή: alfavita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου