Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Δεν αποκήρυξε κείμενο για τον Χίτλερ ο Χ. Παππάς της Χ.Α.


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς δεν αποκήρυξε κείμενο με το οποίο εξυμνούσε τον Χίτλερ. Το κείμενο, που έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, ανέγνωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλος κατά τη συζήτηση άρσης ασυλίας του.


«Εμείς οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές θα σταθούμε προσοχή» στην επέτειο της αυτοκτονίας του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν, ανέφερε στο κείμενό το ο κ. Παππάς και χαρακτήριζε τον Χίτλερ «Φύρερ του γερμανικού Ράιχ» και «οραματιστή της ενωμένης Ευρώπης». «Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη» και «ο αγών συνεχίζεται», συμπλήρωνε.


Απαντώντας στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είπε: «Ευχαριστούμε τον Π. Τατσόπουλο που μας θύμισε γραπτά της νιότης μας. Τι να κάνουμε; Ο εθνικισμός πράγματι είναι η νιότη του κόσμου και στον εθνικισμό ανήκει το μέλλον του κόσμου».



Σημειώνεται ότι ο κ. Παππάς έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή ύψους 100.000 ευρώ κατά του κ. Τατσόπουλου επειδή χαρακτήρισε «νταβατζήδες» την Χρυσή Αυγή για όσα έγιναν τον Οκτώβριο του 2012 στο θέατρο «Χυτήριο».

Η άρση ασυλίας του απορρίφθηκε ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...