Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ούτε στη Νίκαια, ούτε πουθενά! Ποτέ ξανά φασισμός!

Συλλαλητήριο Αλληλεγγύης στους Μετανάστες της Νίκαιας…βίντεο και ...Ανακοίνωση της Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό” Νίκαιας – Κορυδαλλού


Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν έχουν θέση στις αιματοβαμένες γειτονιές του Μπλόκου και της μάχης της Κοκκινιάς!
Είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων, των δοσιλόγων και των ταγματασφαλιτών που θαυμάζουν τον επικεφαλής των Ταγμάτων Ασφαλείας στην Κοκκινιά, τον Πλυτζανόπουλο, που η χούντα, την οποία επίσης θαυμάζουν τον τίμησε με μετάλλεια και διόρισε τον ανηψιό του επίσης στην Κοκκινιά. Τότε ταγματασφαλίτες, τώρα χρυσαυγίτες.


Σήμερα καλούν σε συγκέντρωση μίσους και μισαλλοδοξίας “για την εγκληματικότητα κατά των ελλήνων”, μια εκδήλωση για να ξεπλυθούν για τις δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες εργάτες, για τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις στους συντρόφους Αυγουστάτο Μάριο, μέλους της Κίνησης “Απελάστε το Ρατσισμό” και του Σύριζα καθώς και του Παπαδόπουλου Κώστα, επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης “Κόντρα στο Ρεύμα” και μέλους του Σύριζα (πρόσφατο παράδειγμα η επίθεση σε μέλη της Κίνησης “Απελάστε το Ρατσισμό” και του Σύριζα τη στιγμή που κολλούσαν αφίσσες).

Το κάνουν για να σπείρουν το μίσος και τη διχόνοια στο λαό της Κοκκινιάς, παίζοντας το παιχνίδι των αφεντικών. Είναι απλά μια συμμορία δολοφόνων και γι’αυτό ανεπιθύμητοι!

Στη λαϊκή Κοκκινιά των εργατικών αγώνων δεν έχουν θέση τα ναζιστικά αποβράσματα.

Έξω τα γραφεία των νεοναζί από τη Νίκαια!

Ποτέ ξανά φασισμός!



Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό” Νίκαιας – Κορυδαλλού

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου